Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Ovidiu

Case De Vanzare Ovidiu. 🏡 profita de preturile avantajoase in constanta in centru sau spre periferie. Casa la cheie pe colt, 110 mp utili, teren 748 mp! Agentia imobiliara blue sky investment & real estate agency va ofera case de vanzare in ovidiu. 3 anunturi vanzare case ovidiu. 100% sigur prin garantia de livrare.

Imobiliare » case de vanzare. Casa de vanzare in ovidiu. Amenajare strazi ( asfaltate, pietruite , de pamant ) , mijloace de transport , iluminat. Proprietate reprezentata exclusiv de agentia litoral nord. Teren intravilan ovidiu comision 0% la cumparare vecinatati:

Case De Vanzare Ovidiu Imobiliare Olx Ro
Case De Vanzare Ovidiu Imobiliare Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/imobiliare/q-case-de-vanzare-ovidiu/
🏡 profita de preturile avantajoase in constanta in centru sau spre periferie. Strada exclusivista de case langa soseaua nationala, dar ferita de trafic. Case de vanzare in iasi. 3 oferte de case de vanzare au fost gasite. 3 anunturi vanzare case ovidiu.

Informaţiile despre localizare, preţ şi valabilitate sunt validate de către proprietar.

Agentia imobiliara blue sky investment & real estate agency va ofera case de vanzare in ovidiu. Cele mai multe anunturi cu case de vanzare din iasi. Suprafata terenului este de 563 mp cu va ofer spre vanzare o vila de tip p+1, in constructie, situata in localitatea ovidiu, in apropierea lacului siutghiol. Cladire s+p+2+terasa circulabila, situata in zona piata ovidiu. 22 ianuarie 400 m2 | 7 camere.

Teren in suprafata de 600 mp s. Strada exclusivista de case langa soseaua nationala, dar ferita de trafic. 22 ianuarie 400 m2 | 7 camere. Agentia imobiliara blue sky investment & real estate agency va ofera case de vanzare in ovidiu. Proprietate reprezentata exclusiv de agentia litoral nord.

Proprietati De Vanzare Ovidiu Homezz Ro
Proprietati De Vanzare Ovidiu Homezz Ro Source from : https://homezz.ro/anunturi_de-vanzare_in-ovidiu-ct.html
Imobiliare » case de vanzare. 1 oferte de case de vanzare au fost gasite. Proprietate reprezentata exclusiv de agentia litoral nord. Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: Spre vânzare casă individuală cu suprafața de 280 mp + teren adiacent de 6 ari!

Vânzare case cu 1,2,3,4 etaje în chișinău la preț accesibil.

Proprietate reprezentata exclusiv de agentia litoral nord. Teren in suprafata de 600 mp s. 187 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari. Strada exclusivista de case langa soseaua nationala, dar ferita de trafic. Spre vânzare casă individuală cu suprafața de 280 mp + teren adiacent de 6 ari!

Casa de vanzare in ovidiu. Pe okazii.ro cumperi online case de vanzare cu reducere si livrare gratuita din stoc. Fiecare casa dispune de cel putin 212m2 teren fiecare casa p+1 dispune de 120 m2 utili cu 3 dormitoare , living , 3 bai ,1 terasa la parter, 2 terasa la etaj , locuri de parcare in curte.casele se vor. Vand casa in orasul ovidiu.casa are trei camere baie hol ,cadastru,intabulare. Are doar un perete comun cu vecinul.

Ovidiu Constanţa Trovit
Ovidiu Constanţa Trovit Source from : https://case.trovit.ro/ovidiu-constan%C5%A3a
Case de vânzare, anunțuri imobiliare, anunțuri imobiliare gratuite, vile de vânzare, apartamente de vânzare, terenuri de vânzare. Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie. Proprietate reprezentata exclusiv de agentia litoral nord. Are doar un perete comun cu vecinul. 187 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari.

Case de vânzare, anunțuri imobiliare, anunțuri imobiliare gratuite, vile de vânzare, apartamente de vânzare, terenuri de vânzare.

Tip proprietate apartament casa / vila garsoniera teren spatiu. 1156 case si vile de vanzare in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si de pe internet. Cartier nou de case in ovidiu pe malul lacului,in imediata apropiere a restaurantului en provence. 3 anunturi vanzare case ovidiu. Case de vânzare in ovidiu.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Ovidiu"