Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Aniversare

La Multi Ani Aniversare. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! → varianta cea mai comuna de a spune la multi ani in tarile vorbitoare de limba germana insa traducerea reala ar fi: Iti doresc o zi cat mai frumoasa alaturi de cei dragi. Imi place doar sa te tin in suspans! Voici quelques traduction pour souhaiter un anniversaire sur une carte de voeux dans a présent, pour dire bon anniversaire en portugais, c'est feliz aniversário.

Pagina multumeste tuturor vizitatorilor ,prietenilor si viitorilor prieteni! Voici la version en langue russe : La mulţi ani şi multă bărbăție duhovnicescă! Colecție de la torok elena. Toate cele bune pentru ziua ta de nastere!

Mesaje Aniversare Sublime Si Dulci Home Facebook
Mesaje Aniversare Sublime Si Dulci Home Facebook Source from : https://www.facebook.com/pages/category/Art/Mesaje-Aniversare-Sublime-si-dulci-722386527908673/
Cu toții vă apreciem și vă iubim foarte mult și de aceea vă felicităm și vă dorim sincer ca îngerii buni să vă aducă mai multă dragoste și mai mult noroc, sănătate puternică și dispoziție însorită! La multi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te însoteasca si toate visele sa ti se îndeplineasca! Copil mic si dulce, chiar daca inca esti micut, de ziua. Toate imaginile din această aplicație sunt disponibile pe domenii publice.

Comment dire joyeux anniversaire dans les autres langues ?

Fie ca toate implinirile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. En québécois, pour souhaiter un anniversaire, on dit bonne fête en roumain cela ce dit la mulţi ani en russe, pour souhaiter un joyeux anniversaire. Și să existe doar fericire în viața voastră! Voici la version en langue russe : Imi place doar sa te tin in suspans!

Russie, biélorussie, estonie, lettonie, lituanie, ukraine, moldavie, arménie, azerbaïdjan, géorgie, asie centrale. Și să existe doar fericire în viața voastră! La mulţi ani se traduit mot à mot par beaucoup d'ans (c. Trimiteți urări pentru anul nou 2020 familiei și prietenilor tăi ! La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase, să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat, căci aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire!

Retete Culinare Preparatedevis Ro Sms Uri De Aniversare
Retete Culinare Preparatedevis Ro Sms Uri De Aniversare Source from : https://www.preparatedevis.ro/search/label/Sms-uri%20de%20aniversare
Colecție de la torok elena. Toate imaginile și videoclipurile sunt drepturi de autor ale proprietarilor respectivi. La mulţi ani şi multă bărbăție duhovnicescă! Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! Tu es une personne spéciale, je te souhaite une magnifique journée et une année fabuleuse.

Fie ca toate implinirile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni.

Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surpize care sa te tina tot anul. Tu es une personne spéciale, je te souhaite une magnifique journée et une année fabuleuse. {ales gute țum gheburstag} = la multi ani. En roumain nous dirons : La mulţi ani şi multă bărbăție duhovnicescă!

La multi, multi ani sanatosi si frumosi! En québécois, pour souhaiter un anniversaire, on dit bonne fête en roumain cela ce dit la mulţi ani en russe, pour souhaiter un joyeux anniversaire. La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase, să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat, căci aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire! La multi ani, copil frumos si bun! En roumain nous dirons :

Aniversare Mesaje De La Multi Ani Free Transparent Png Download Pngkey
Aniversare Mesaje De La Multi Ani Free Transparent Png Download Pngkey Source from : https://www.pngkey.com/detail/u2a9o0i1e6q8i1y3_aniversare-mesaje-de-la-multi-ani/
La mulți ani, unchiul meu drag! Toate imaginile din această aplicație sunt disponibile pe domenii publice. La mulți ani, dragul meu frate! La multi ani! „nu am intarziat cu acest mesaj, nu recunosc nimic! La mulți ani, tanti marica!

Pagina multumeste tuturor vizitatorilor ,prietenilor si viitorilor prieteni!

Fetita mea, încerc sa aduc în aceasta zi frumoasa din viata ta, un gînd frumos o raza de soare, o lacrima care sa împrospateze buchetul tau de 13. Desi nu pot fi acum alaturi de tine, iti doresc tot binele si sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi dragostea adevarata. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! Voici la version en langue russe : De ziua ta iti urez 12 luni de sanatate, 52 de saptamani de fericire, 365 de zile fara stress, 8760 de ore de dragoste, 524600 de minute de liniste si 31536000 de secunde de placere.

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Aniversare"