Ciulama De Pui Cu Ciuperci Si Smantana
Ciulama De Pui Cu Ciuperci Si Smantana
Am avut grija sa nu le sfaram cu lingura de lemn. Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Ingredientele se combina perfect intre ele: Adună spuma care se formează deasupra apei când începe să fiarbă, apoi adaugă legumele tăiate în bucăți potrivite. Ciupercile si smantana dau ciulamalei o savoare deosebita!
Se poate folosi si amidon, insa faina este traditionala in aceasta reteta. Cea de pui cu ciuperci, la fel. Mărturisesc faptul că este o rețeta dragă inimii mele, spun asta pentru că mă duce cu.
Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul.
Se adaugă peste pieptul de pui tot conținutul tigăii cu ciuperci si legume, apoi se amestecă ingredientele in oală. Ciulama cu carne de pui si ciuperci. Ciulamaua de pui e o mâncare tradițională.
Rețetă delicioasă de ciulama de ciuperci simplă și cremoasă, ușor de preparat o mâncare tradițională simplă și rapidă ! La final, imi place sa adaug in ciulama putin lapte si putina smantana grasa. Unii confunda ciulamaua cu puiul cu smantana (reteta aici).
Adaugam smantana si continuam sa amestecam la foc mic cat mai bine. 1 morcov mare tăiat rondele mai groase. Se adaugă un polonic din supa fierbinte peste smântâna apoi se toarnă tot conținutul în oală, si se amestecă ușor.
Am avut grija sa nu le sfaram cu lingura de lemn.
Se poate folosi si amidon, insa faina este traditionala in aceasta reteta. Lasa cateva minute amestecand astfel incat ceapa sa devina translucida, nu sa se. Pregateste o tigaie de fonta sau tuci (daca nu ai, foloseste ce ai la indemana) si pune untul si uleiul.
1 piept de pui 500 g ciuperci 1 ceapa 1 lingura pasta de ardei 1 lingura faina 150 ml lapte 200 ml smantana patrunjel verde sare, piper, boia de ar. Cea de pui cu ciuperci, la fel. Ingredientele se combina perfect intre ele:
0 ratings0% found this document useful (0 votes). Pune pulpele de pui la fiert în aproximativ 2 litri de apă. Savesave ciulama de pui cu ciuperci for later.
Astăzi vă propun rețeta de ciulama de pui cu ciuperci și smântână, o rețetă gustoasă și savuroasă ce face parte din rețetele tradiționale românești.
Se adauga pieptul cu ciupercile si patrunjelul. Nu punem faina direct in ciulama, ci o dizolvam in prealabil in cateva linguri din zeama lasata de ciuperci in timpul calirii (inainte de a o pune in ciulama, trebuie sa apoi adaugam 200 g de smantana si mai lasam ciulamaua de ciuperci cu smantana sa fiarba la foc mediu inca zece minute. 1 morcov mare tăiat rondele mai groase.
Ingredientele se combina perfect intre ele: ciulama cu pui si ciuperci. Cand se inmoaie ceapa se pune pieptul de pui, taiat cubulete si condimentat.
Posting Komentar untuk "Ciulama De Pui Cu Ciuperci Si Smantana"