Tort Cu Crema Caramel
Tort Cu Crema Caramel
Atat de simplu de facut acest tort cu crema caramel, incat e perfect atunci cand nu ai prea mult timp de stat in bucatarie la dispozitie. Punem tortul la rece pentru cel putin 6 ore, apoi indepartam inelul.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Pentru ca in ceea ce ma priveste, acest tort contine toate aromele toamnei. Se poate folosi zahar brun la caramel, dar culoarea va fi mai inchisa. Adaugam si galbenusurile si mai mixam putin.
Oetker, 1 lingurita esenta vanilie, 3 linguri ulei de floarea soarelui, 150 ml apa, 150 gr zahar alb, 70 gr unt, 100 ml smantana pentru frisca, 500 ml lapte, 3 galbenusuri. Am decorat tortul cu ciocolata si am format bilute din fondant in jurul lui. Am migalit putin la trandafirasii de deasupra, dar a meritat efortul.
Nu e rau, doar ca schimba culoarea.
Umpleti tortul cu crema caramel,nu inainte de a insiropa fiecare blat. Blatul cu cacao, insiropat cu rom, crema ganache de ciocolata amaruie cu visine din visinata si crema caramel (cu dulce de leche). Finisati tortul cu crema de unt alba,apoi faceti trandafiri.
Este o prajitura fina, cremoasa, cu un gust nemaipomenit de bun. Din crema caramel punem deoparte pentru decor. Amestecam in alta cratita galbenusurile cu faina iar peste ele apa;lasam crema la racit apoi o amestecam cu frisca si albusurile batute spuma
Blaturile se insiropeaza,se pune crema între ele,terminând tortul cu al treilea blat însiropat,fără crema. Adaugam si galbenusurile si mai mixam putin. Pe un platou se aseaza prima foaie de blat,se insiropeaza cu ajutorul cafelei amestecate cu zaharul vanilat,apoi se unge cu crema de caramel.
Blaturile se insiropeaza,se pune crema între ele,terminând tortul cu al treilea blat însiropat,fără crema.
Sper sa va fie de folos,indrazniti,nu va fie frica nu e chiar asa de greu. Este o prajitura fina, cremoasa, cu un gust nemaipomenit de bun. Punem tortul la rece pentru cel putin 6 ore, apoi indepartam inelul.
Peste primul blat am pus crema de caramel, iar peste al doilea crema de piersici. Adaugam cu grija laptele peste caramelul fierbinte si lasam pe foc pana se topeste tot caramelul. As fi putut sa numesc acest deliciu pur si simplu tort cu mere, dar nu am vrut sa sune atat de banal.
Zaharul si apa se pun pe foc si se lasa la fiert pana se dizolva complet si capata culoarea placuta a caramelului. Oetker, 1 lingurita esenta vanilie, 3 linguri ulei de floarea soarelui, 150 ml apa, 150 gr zahar alb, 70 gr unt, 100 ml smantana pentru frisca, 500 ml lapte, 3 galbenusuri. Adaugam cu grija laptele peste caramelul fierbinte si lasam pe foc pana se topeste tot caramelul.
Se poate folosi zahar brun la caramel, dar culoarea va fi mai inchisa.
Cremă pentru torturi și prăjituri. Un tort dedicat celor care poata numele de maria. Am facut blatul cu nuca si cacao, fara faina si un mousse extrem de fin din caramel, frisca si mascarpone.
Posting Komentar untuk "Tort Cu Crema Caramel"