Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Bihor

Casa De Vanzare Bihor

240m2, s.u.196m2,constructie la gri,compusa din: Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia, daca vrei sa iti cumperi casa.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Pret de vanzare propus de proprietar: Cora proiect imobiliare va propune spre vanzare o casa situata in ors. Bihor, la o distanta de 40 km de oradea.

Anunturi Case De Vanzare Bihor Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/bihor-judet/
Gaminvest ofera spre vanzare casa cu 2 camere, comuna batar, bihor, romania casa cu suprafata utila de 60 mp util, este situata in comuna incalzirea se face cu centrala proprie pe lemne. Casa de vanzare, constructie 1980, jud bihor, teren 10 arii, deschidere 20 m, 3 camere, baie, bucatarie, curent, sobe pe lemne, constructie. Cauți mai multe imobiliare de vânzare?

Este foarte receptivşi este un companion.

Inapoi la cautare casa de vanzare bihor beius (comuna) beius,bihor,beius. Vand casa cu etaj in nojorid, jud bihor, inainte de intrarea in nojo.rid pe dreapra, 683 m2 teren,s.c. Casa idealā si pt.2 familii.

Vrei casa de vanzare bihor? Casă nouă de vânzare in cefa,bihor. 240m2, s.u.196m2,constructie la gri,compusa din:

Anunturi Case De Vanzare Bihor Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/bihor-judet/
Case de vanzare cefa, bihor suprafata (mp): Gaminvest ofera in exclusivitate spre vanzare casa noua p+m, centrala, in oradea, bihor, romania. Casa cu teren de vanzare, santion, bihor 56,000 €.

Cumpara acum, 100% sigur prin garantia vizualizeaza ca:

Gaminvest propune spre vanzare casa, situata la 25km de beius, bihor, romania. Vânzare bovine de vânzare porci de vânzare cabaline de vânzare pãsãri de curte cumpãr ovine, bovine, porci capre de vânzare alte animale de pui husky siberian de vanzare, minunat, utilizat în principal pentru plăcerea si bucuria copiilor cu chef de joacă. Vinde casa cu un anunt gratuit sau contacteaza direct proprietarul sau agentia, daca vrei sa iti cumperi casa.

Casa masoara o suprafata utila de 265 mp si este amplasata pe un teren cu suprafata de 1500 mp. Centru, botanica, râșcani, poșta veche, ciocana, buiucani, telecentru) sau suburbie. Casa la rosu in comuna finis, judetul bihor.casa dispune la parter de 1 dormitor,1 baie, bucatarie si living cu iesire in terasa.mansarda 2 dormitoare sofimob team propune spre vanzare cu comision 0% la cumpărător.

Anunturi Case De Vanzare Bihor Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/bihor-judet/
Langa padure ,la 300m de cris,teren 900 mp ,6 camere spatioase,2 bai,1 bucatarie,2 balcoane mari,2 terase,pivnita,incalzire centrala cu cazan peleți automatizat (se poate regla incalzirea prin telefon ,cazan opop sub garantie). Azi 17:51 350 m2 | 6 camere. Hol, bucatarie open space cu livingul, 3 dormitoare si o baie.

Inapoi la cautare casa de vanzare bihor beius (comuna) beius,bihor,beius.

Casa de vanzare, zona beverly hills, bihor gabi imobiliare va propune spre vanzare casa noua situata in beverly hills, bihor, construita in regim p+ m, pe o suprafata de teren de 1250 metri patrati. Cauți mai multe imobiliare de vânzare? Pret de vanzare propus de proprietar:

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Bihor"